Vi arbejder på at skabe Danmarks bedste forsikring til børn

Vi ved det godt. Det er både lidt kedeligt og svært at tale om forsikringer - især forsikringer til børn. Det handler om alle de situationer, vi ikke ønsker at forholde os til.

I Tobi ønsker vi at tage hånd om dit barns sundhed og give dit barn den bedste start på livet. Fordi livet – ligesom investeringsmarkederne – også nogen gange viser tænder.

En forsikring skræddersyet til børnefamilier

Den forsikring du som forælder ikke vil undvære!

Lad os være ærlige: Forsikring er ikke et særligt spændende emne! I hvert fald ikke i dets nuværende form. Men tænk hvis der fandtes et lettere og mere overskueligt alternativ. En løsning som indeholder alt det du, din familie og dit barn har brug: Lige fra sundhedsydelser til ulykkesdækninger.

Alt det grimme

Kritisk sygdom, tandskader, ulykker og begravelse.

Smerter i muskler og led

Behandlinger med f.eks. fysioterapi, kiropraktik eller osteopati.

Hospitalsindlæggelse

Gør hverdagen nemmere med støtte til f.eks. indkøb, pasning af søskende, hotelovernatning.

Hjælp til de svære samtaler

Professionel hjælp til at tackle emner som skilsmisse, død, ulykke, kritisk sygdom.

Online sundhedshus

Direkte adgang til læger, specialister og sygeplejersker. 365 dage om året.

Sundheds GPS

Hjælp til behandling og operation i det offentlige sundhedssystem - både for barn, forældre og evt. bedsteforældre.

Klar tale

Kommunikation i øjenhøjde og uden utallige sider skrevet "med småt".

Alderssvarende dækninger

Altid dækket. Forsikringen udvikler sig med dit barns alder. Aldrig for meget, aldrig for lidt.

Børnepension

Økonomisk sikring af dit barn i tilfælde af du dør, inden du går på pension.

"...jamen, er Tobi ikke noget med at investere børns opsparing!?"

Derfor fokuserer vi på forsikring...

Hos Tobi arbejder vi hver dag på at hjælpe børnefamilier med at give deres børn den bedste start på livet. Sådan har det været fra starten. Da de første tanker om Tobi blev gjort satte vi os for at lave verdens bedste børneopsparing. Den skulle være let og overskuelig så travle børnefamilier kunne få den hjælp som bankrådgiveren ikke lige har tid til at yde. Vi er ikke i mål endnu, men med mere end 3.000 børn oprettet er vi godt på vej.

I arbejdet med børns opsparing slog det os, at der er mange andre steder hvor vi som børnefamilier oplever at vores børn er lidt til overs i den finansielle sektor. For børn er ikke rigtig nogen der bliver prioriteret og fokuseret på.

Det er rigtigt ærgerligt, for ligesom det har store økonomiske konsekvenser at børns opsparing ikke er investeret, kan det både have store økonomiske og ikke mindst menneskelige konsekvenser, når ens børn ikke er forsikret ordentligt mod livets nedture og alvorlige hændelser.

Her er det ikke nok at børn bliver et tilvalg på spisesedlen fra forsikringsselskabet på lige fod med husforsikringen, sundhedsforsikringen og ulykkesforsikringen.

I stedet arbejder vi i Tobi på at lancere en forsikring, der rent faktisk tager udgangspunkt i børn og børnefamiliers behov. På den måde kan vi give tryghed om, at der altid bliver taget kærlig hånd om de vigtigste i vores liv i en svær tid med udgangspunkt i familiens behov.

Jacob Munk-Stander, stifter af Tobi, sammen med familien. Fotograf: Thomas Borberg.

En beretning fra det virkelige liv...

Et brækket ben er ikke bare en skade

Vores yngste datter Ida brækkede som 5-årig benet på trampolinen. Ud over chokket og følelsen af afmagt som forælder gik det hurtigt op for os at der er en masse praktik når ens barn på den måde bliver ramt af en ulykke. Var det os selv, der brækkede benet skulle vi nok klare den, men...

 • hvad med det smertestillende - gør det nu i virkeligheden ondt eller er det et råb om opmærksomhed fordi hun keder sig?
 • hvordan indretter vi huset midlertidigt til at hun kan køres - og siden selv køre - rundt i rullestol?
 • hvordan sikrer vi at den travle hverdag hænger sammen, når nu børnehaven ikke har de fysiske rammer til at tage imod et barn i rullestol, så hun må blive hjemme i flere uger?

Her så vi konsekvensen af at et brækket ben ikke bare er en skade der kan udredes, men også at der følger rigtigt mange ting rundt om som ingen hjælper med.

Et indbrud er ikke bare stjålne ting

Én ulykke kommer sjældent alene, så kort tid efter havde vi indbrud. Vi var heldigvis ikke hjemme, men stadig en utrolig ubehagelig og irriterende oplevelse som voksen. Oplevelsen var måske også den første, hvor vores piger oplevede at verden på den måde kan være ond og utryg - selv på ens hjemmebane. Den satte således dybe spor - også selv om de ikke selv fik stjålet noget, og vi prøvede at skærme dem bedst muligt.

For pludselig er fokus som forælder på praktikken, politiet, forsikringsselskabet, det stjålne og det bundærgerlige i at man har mistet ting med stor affektionsværdi. Samtidig ændrer vi naturligt vaner og mønstre - låser flere døre om natten, kigger en ekstra gang over skulderen på folk vi ikke kender på vejen og sætter mere sikkerhedsudstyr op som hver dag minder én om en kedelig oplevelse.

Det sætter spor hos de små som pludselig føler utryghed der hvor de ellers gennem hele livet har fundet mest tryghed: hjemme. Vi oplever således stadig mange måneder efter, hvordan børnene pludselig ikke tør være alene hjemme selv i små perioder af gangen og hvordan en film som 'Alene Hjemme' minder dem om indbrudstyve og dermed garanti for at de ikke kan sove om aftenen.

Og selv om vores forsikringsselskab tog god hånd om vores materielle goder var der ikke nogen, der tog hånd om de psykologiske konsekvenser for vores børn af dette ufrivillige møde med virkeligheden.

Således ligger der oprigtige følelser og oplevelser bag vores ønske om at give børn og børnefamilier den forsikring de fortjener. Vi ønsker at give følelsen af tryghed både før, under og efter uheldige oplevelser er opstået. På den måde kan vi i endnu højere grad hjælpe børnefamilier med at give deres børn den bedste start på livet.

Vi er ikke helt klar endnu, men skriv dig op til vores venteliste så hører du fra os så snart vi kan sige mere!

De bedste hilsner,

Jacob, medstifter af Tobi

Har du brug for en børneforsikring? 
Tjek vores myte-guide...

 • Myte #1: »Mit barn er allerede dækket af vores øvrige forsikringer«

  Forkert: Mange forældre tror, at deres børn er ulykkesforsikret gennem indbo-/familieforsikringen, og dermed dækket, hvis de kommer til skade. Det er desværre forkert. I visse tilfælde kan barnet være dækket på en forældres ulykkesforsikring indtil barnet fylder 2 år. Indboforsikringen dækker ikke, hvis dine børn selv kommer til skade. Den dækker kun familiens indbo, og hvis børnene er skyld i, at andre kommer til skade.

 • Myte #2: »Mine børn er dækket gennem mit arbejde«

  Måske: Nogle private sundhedssikringer tilbyder, at man kan tegne en forsikring for sin partner eller sine børn. Men i så fald er dit barn ikke dækket af en ulykkesforsikring, med mindre du selv har tegnet sådan én.

 • Myte #3: »Mine børn er dækket af skolens ulykkesforsikring«

  Forkert: Sådan var det engang, men siden 2012 har børn ikke automatisk været dækket af skoler og institutioners forsikring. Det er forældrenes eget ansvar at sørge for en ulykkesforsikring af børnene. Det er desværre kun knap halvdelen af forældrene, der er klar over det.

Er du blevet nysgerrig?

Så skriv dig op her og vær blandt de første, der får tilbuddet om at forsikre dit barn på bedre måde. Det er ganske uforpligtende og vi benytter ikke din email til andre formål.

De kedelige statistikker...

ca. 7.000

Børn på skadestuen pr. år som følge af trampolinskader. 1

109.959

Børn i alderen 7-15 år pådrager sig en idrætsskade om året. 2

8.781

Ulykker om året blandt børn i daginstitution under 6 år. 3

26.755

Ulykker om året blandt børn i skolealderen over 6 år. 3

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V