Bliv medlem

Tobi Fordele

Spar tusindvis af kroner på indkøb til dit barn og din familie. Med vores fordele kan du opnå unikke rabatter på alt fra babyudstyr, dagligvarer og oplevelser og ferie for hele familien!

Få råd til mere

Spar tusindvis af kroner!

Som medlem af Tobi Fordele opnår du stærke rabatter, når du handler både på nettet og i fysiske butikker. En familie med to vokse og to børn kan spare mere end 16.000 kr. om året.

Bliv medlem nu!
Begrænset tilbud

Få første måned gratis

Vi er lige ved at være klar til at kunne invitere dig med i Tobi Fordele, men du kan allerede nu skrive dig på vores venteliste. Hvis du skriver dig op inden 31. december 2022, vil vi kvittere med at give den første måned gratis!

Tobi Fordele er for alle

Du kan melde dig ind uanset om du har en Tobi opsparing eller ej.

Oplagt gaveidé

Du kan give et medlemsskab til Tobi Fordele.

Spar tusindvis af kroner!

På familiens indkøb af tøj, mad, transport, oplevelser, ting til hjemmet m.m.

Skriv dig op i dag!

Bliv medlem og spar tusindvis af kroner!

kun 39 kr/md
Mens vi lukker de sidste aftaler, kan du skrive dig op til Tobi Fordele. Vi sender en invitation til dig, når vi er klar til at modtage medlemmer. Alle der når at skrive sig op inden 31. december 2022, vil blive tilbudt at få den første måned gratis!
Det er uforpligtende at stå på ventelisten. De endelige vilkår for Tobi Fordele vil fremgå af den invitation, vi sender til dig.
Perfekt, vi kontakter dig så snart vi er klar
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tobi Fordele tilbydes gennem et samarbejde med Logbuy. Dertil vil vi løbende tilføje eksklusive partnere, så vi kan tilbyde fordele og rabatter, som kun gælder for medlemmer af Tobi Fordele.

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V