Tobi er børneopsparing uden begrænsninger

Mindre tid på bøvl, mere tid til dit barn

Vi er selv forældre og ved at der er mange andre ting at bruge sin tid på end at sætte sig ind i hvordan man investerer sine børns opsparing.

Derfor har vi skabt Tobi, som gør det så let som muligt for forældre at komme i gang og vide at man er med til at give sine børn den bedste økonomiske start på voksenlivet.

Vi investerer dit barns opsparing for dig

Når du tilmelder dit barn til Tobi stiller vi dig et par spørgsmål om dit syn på investering for på den måde at hjælpe dig med at finde den helt rigtige investeringsprofil til dit barn. Dette sammenholder vi med hvornår pengene forventes at skulle bruges for at kunne give den bedste samlede investeringsrådgivning. Vi sikrer løbende at dit barns portefølje følger din valgte investeringsprofil så du altid er i kontrol med udviklingen.

Se hvad dit barns opsparing kan blive til med vores beregner.

* Al investering er forbundet med risiko og da vi ikke kan spå om fremtiden kan vi desværre ikke give et garanteret afkast. Vores egne børn har dog selvfølgelig også en Tobi opsparingskonto så du kan være sikker på at vi gør vores bedste! 😊

Tobi investerer dit barns opsparing, så den kan vokse over tid
Ingen beløbsgrænser - to konti samlet i én

Ingen besværlige beløbsgrænser

I modsætning til den traditionelle børneopsparingskonto er der ingen beløbsgrænser på en Tobi opsparingskonto.

Dit barn har altså fremadrettet kun brug for én konto til den langsigtede opsparing hvor både forældre, bedsteforældre og venner af familien kan overføre penge til. Det kan f.eks. være et fast beløb hver måned eller ved specielle lejligheder som dåb, fødselsdage eller konfirmation.

Tobi er også for bedsteforældre

Med Tobi kan du nemt invitere bedsteforældre til at bidrage til dit barns Tobi opsparing. På den måde sikrer du at indskud og pengegaver bliver investeret baseret på din ønskede investeringsprofil ligesom der kun er én konto at huske på.

Det er stadig kun dig, der kan se dit barns samlede saldo, mens bedsteforældre og venner af familien vil kunne se afkastet på de indskud de selv har givet over årene.

 

Tobi er også for bedsteforældre

 

Beskatning

Vi tager os af beskatningen

Skattereglerne er komplekse når pengegaver til børn bliver investeret. Beskatningen afhænger bl.a. af hvem der har givet pengene, hvor meget de har givet, hvornår de har givet dem og hvad der bliver investeret i.

Det skal du dog ikke bekymre dig om da vi håndterer det hele for dig. Sammen med vores partnerbank indberetter vi automatisk de rigtige tal til SKAT så du ved at der altid er styr på tingene.

Dit barns opsparing er i sikre hænder

Banksikkerhed

Banksikkerhed og håndtering af pengene

Tobi yder udelukkende investeringsrådgivning til dig som forælder. Vi har aldrig adgang til at håndtere dit barns penge.

Vores partnerbank håndterer konti, depoter og eksekverer handelsordrer. De er dækket af Garantiformuen hvilket betyder at kontante indskud er dækket op til €100.000 (ca. 750.000 kr.).

Selve værdipapirerne i aktiedepotet er registreret i dit barns navn hos Værdipapircentralen.

Teknisk sikkerhed

Teknisk sikkerhed og opbevaring af data

Tobi anvender samme tekniske sikkerhedsstandarder som du kender fra din almindelige mobilbank.

Vores servere er hostet i Europa hos en leverandør, der er PCI DSS compliant. Al kommunikation mellem servere og vores app sker via HTTPS så andre ikke kan lytte med.

Dine og dit barns personlige oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Jeg er stadig i tvivl om, præcis hvad fidusen er?

Investering kan fordoble dit barns opsparing hvis du starter i tide

Investering kan fordoble dit barns opsparing hvis du starter i tide

Ved at lade Tobi investere dit barns opsparing kan den mere end fordobles over årene frem for at stå i kontanter med en gennemsnitlig bankrente på 0,71% i 18-21 år.

Bedsteforældre og venner kan også være med

Bedsteforældre og venner kan også være med

Du kan let dele dit barns Tobi opsparingskonto med familie og venner så deres bidrag også kan blive investeret. Det er helt oplagt til arveforskud eller ønskesedlen til f.eks. barnedåb og fødselsdage.

Du er altid i kontrol med dit barns opsparing

Du er altid i kontrol med dit barns opsparing

Tobi giver dig fuldt overblik over dit barns opsparing via vores app ligesom du altid kan ændre investeringsprofilen - præcis som du kender det fra din pension.

Tobi app på iPhone