Handelsbetingelser for digitalt indhold samt digitale produkter og services

Tobi ApS ("Tobi")
Skelbækgade 2, 6.
1717 København V
+45 70 60 56 40
CVR-nr. 38585231

Disse handelsbetingelser gælder køb af digitalt indhold (e-bøger, onlinekurser, m.m.) samt digitale produkter og services fra Tobi. De gælder ikke vores digitale investeringsrådgivningsløsning, som har separate forretningsbetingelser og privatlivspolitik.

Bemærk at digitalt indhold, produkter og services dækket af disse handelsbetingelser ikke udgør investeringsrådgivning eller skatterådgivning og ikke i sig selv kan danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter.

Alle informationer og brug af Tobis digitale indhold, produkter og services anvendes på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund heraf. Du gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Betaling

Tobi modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay og Apple Pay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når din adgang til det digitale indhold, produkt eller service er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er i danske kroner og inklusiv moms.

Tobi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Tobis egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på digitalt indhold, såfremt dette ikke er downloadet eller påbegyndt, og på produkter og services købt på hjemmesiden, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. De 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen. Meddelelse sker på e-mail til hej@tobi.dk hvori der tydeligt gøres opmærksom på dit ønske om at bruge din fortrydelsesret.

Der ydes ikke fortrydelsesret på digitalt indhold, såfremt der er klikket på linket til at downloade eller påbegynde disse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på digitale produkter og services i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Tobi i rimelig tid efter modtagelse. Her anses maksimalt to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Kunde- og privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Tobi, har vi brug for følgende oplysninger:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere digitalt indhold, produkter og services til dig.

Personoplysningerne registreres hos Tobi og opbevares i op til to år, hvorefter oplysningerne slettes. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har lov til at tilgå disse.

Den dataansvarlige hos Tobi er: Jacob Munk-Stander

Som registreret hos Tobi har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hej@tobi.dk.

Cookies

På Tobis hjemmeside anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

Log-statistik

Vi bruger Google Analytics på Tobis hjemmeside til at opsamle information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades, m.v. Formålet med dette er kun at optimere Tobis hjemmeside.

Klagemuligheder

Klager over digitalt indhold samt digitale produkter og services kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.

Ved klage skal vores e-mailadresse angives: hej@tobi.dk samt hjemmesiden du har købt varen på (www.tobi.dk).

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V