Om Tobi

Vi har skabt Tobi for at gøre det nemt for os forældre at komme i gang med en investeret børneopsparing, der rent faktisk kan give et fornuftigt afkast. Vi mener, at børns penge skal have lige så gode betingelser som voksnes!

Vi er på en mission:
Vi vil give børn den bedste start på livet! 

Børneopsparingskontoen har eksisteret i mere end 50 år. Og i løbet af den tid, er der reelt ikke sket nogen form for produktudvikling. Det har vi sat os for at ændre! Selv små beløb investeret og med renters rente effekten over mange år kan blive til store beløb. De penge kan gøre en kæmpe forskel, når børnene bliver voksne og skal købe deres første lejlighed, studere i udlandet eller rejse ud i verden.

Vi er selv forældre og ved hvor uoverskueligt det kan være at få hverdagen til at hænge sammen. Hvornår er der så også tid til at få oprettet en børneopsparingskonto og sågar få pengene investeret? Vi arbejder derfor hver dag benhårdt på at gør det så let som muligt at komme i gang så man som forælder ved at der er styr på barnets langsigtede økonomi og i stedet kan fokusere på hverdagen med børnene.

Tobi er et dansk firma, startet af to fædre. Vi var trætte af lave renter på børneopsparinger - og vi fandt ud af, at investering af børns opsparinger enten er dyrt, besværligt eller i nogle tilfælde umuligt. 

Derfor skabte vi Tobi -  en digital platform, hvor dit barns penge nemt investeres automatisk. Vi prøver ikke at slå markedet, men sikrer os, at dit barns opsparing kan opnå et fornuftigt afkast over lang tid. Det gør vi ved at have et lille kvalitetssikret udvalg af indeksprodukter.

Når du investerer med Tobi, er det derfor ikke i enkeltaktier, men børshandlede fonde, hvor risikoen er spredt ud. Meget klares automatisk, og derfor kan vi holde omkostningerne nede, hvilket i sidste ende kommer dit barns opsparing til gode.

Tobi i tal

+3.000

Familier

+5.000

Børn

+3.000

Indbetalinger/måned

+50 mio. kr.

Indbetalt

Danmarks sejeste kunder

Anmeldt af Asger
Jan 5, 2023

God service, nem platform. Gode artikler

Anmeldt af Lene
Jan 5, 2023

Jeg er glad for at have lært om Tobi, så jeg kan give min datter den bedste opsparing.

Anmeldt af Gry Knudsen
Jul 21, 2022

Nemt og overskueligt! Mangler måske lidt mere indsigt i præcis hvad pengene er investeret i/hvilke specifikke fonde og overblik over dette når man logger ind.

Anmeldt af fsr89
Jul 12, 2022

Nem opstart. God og pædagogisk vejledning.

Anmeldt af Mette Mouritsen
Jun 29, 2022

Hurtig og nem løsning - i en ellers travl hverdag.

Anmeldt af Casper N
May 19, 2022

Flot hjemmeside, nem process - og super godt initiativ til den klassiske opsparring. Jeg har kun positive vendinger..

Anmeldt af Kim Christesen
May 5, 2022

Genialt koncept i stedet for traditionel børneopsparing. Lad børne tidligt få glæde af opsparing med variabelt afkast tidligt - og del kontonummer, med alle der vil glæde ungerne med pengegaver. Oprettelse er smooth, men kræver lidt tid.

May 3, 2022

Dejlig nemt og overskueligt.
Smart alternativ til børneopsparing. 👍

May 3, 2022

Det er simpelthen så nemt at jeg vi klart vil anbefale denne løsning, til alle os der ikke har den store interesse/forstand i at investere.

Anmeldt af Jacob Kingo
May 3, 2022

Super service, god platform og indtil videre helt problemfrit. Kan varmt anbefales herfra. 5 stjerner.

Anmeldt af Karoline
May 3, 2022

Nemt at gå til, overskuelige overblikk og hurtig kundeservice. Glæder mig til en endnu bedre app :) masser af ros herfra !!!

Anmeldt af Chris S
May 3, 2022

Nem, hurtig og let at bruge. Måske 2-3 flere investerings ‘profiler’, ville være en mulighed.

May 3, 2022
May 3, 2022
Anmeldt af Nicolas S.
May 3, 2022

Supergod og nem måde at investere børneopsparingen!

Anmeldt af Patrick Zaubitz
May 2, 2022

God og simpel investering for os som forældre og for bedsteforældrene

Anmeldt af Nielsen
May 2, 2022

Godt koncept, tillidsvækkende og let at komme i gang.

Anmeldt af Kjartan
May 2, 2022

Helt igennem fantastisk. Vi overfører en gang imellem og kan følge udviklingen af investeringen. Så nemt og enkelt😊

Anmeldt af Patrick Santino
May 2, 2022

Efter jeg havde hørt om Tobi fra Podcasts, SoMe, links mm. Var jeg ikke i tvivl om at Tobi var det rigtige valg for os forældre, men ikke mindst vores børn. De er med dig hele vejen, der bliver plejet om børnenes "penge" og afkast, investering mm. er væsentlig bedre end hos banken.

Anmeldt af Martin Hansen
May 2, 2022

Super fint produkt, efter deres nye opdateringer til layout er det blevet endnu mere skarpt og overskuelig. En god konkurrent til bankernes børneopsparing hvor meget af beløbet bliver spist af gebyr.

Anmeldt af Sofie
May 2, 2022

Super fine svar, når man skriver til Tobi om stort og småt. Det virker meget reelt og som et trygt sted at sætte mit barns penge.

Anmeldt af Lea Gry
May 2, 2022
Apr 26, 2022

Super overskueligt og nemt at bruge. Vha en guide laves der en anbefaling til investeringsprofil. Det gav mig en stor tryghed i mit valg af profil, samt en stor tillid til Tobis evne til at håndterer mine tre børns opsparing

Anmeldt af Jonas
Mar 29, 2022

Fremragende produkt. Nemt at oprette, nemt at overskue.

Men vigtigst af alt har jeg aldrig i mit liv oplevet så passioneret kundeservice. De går virkelig op i deres vision om at børn skal have en god børneopsparing og kommer med gode råd og vejledning. Jeg er meget imponeret!

Sep 21, 2021

Ekstremt god og nem onboarding process, med mulighed for at færdiggøre senere.

Præcis FAQ med detaljerede svar der også er nemme at forstå.

Jeg har nu fået oprettet en konto og investeringsplan til mine 2 piger og har netop lavet den første indbetaling. Det bliver spændende at se hvilke oversigter og muligheder jeg har (og får) til fremadrettet at kunne følge/styre investeringen med.

Anmeldt af Martin Martin
Nov 4, 2020

Tobi er en opsparings platform, som vi forældre kan benytte, således at vores børn opsparing optimeres i forhold til de investeret produkter og dermed også skattemæssigt. Det er komplekst at sætte sig ind i de forskellige investerings instrumenter ikke mindst SKAT, da der beskattes forskelligt i forhold til hvilke Aktier, fonde samt EFTér der investeres i. Derfor giver det rigtig god mening at vælge Tobi som investerings løsning.

Jeg har kort snakket med Jacob fra Tobi og det er en virkelig kompetent rådgivning man modtager.

Jeg kan kun varmt anbefale Tobi.

Martin

Samarbejdspartnere

Tobis samarbejdspartnere sørger sammen med os for, at dit barns opsparing er garanteret en sikker og professionel tilgang.

Nikolaj Holdt Mikkelsen

En af landets førende uafhængige investeringseksperter og tidligere chefanalytiker hos Morningstar. Nikolaj har været med til at udarbejde Tobis investeringsprofiler og indgår løbende i arbejdet med at optimere disse.

Fundmarket

Fundmarket administrerer investeringer for mere end 2 mia. kr. Heriblandt børneopsparinger investeret via Tobi, da Fundmarket er den investeringsplatform vi samarbejder med, og det er herigennem investeringer på vegne af dit barn foretages.

Fundmarket er ejet af en dansk softwarevirksomhed, som gennem de sidste 20 år har leveret software til nogle af de største investeringsforeninger i Danmark, herunder Formuepleje og SEB Invest.

Optimal Invest

Optimal forvalter de investeringsafdelinger, som Tobi anbefaler på Fundmarket. Optimal Invest varetager nogle af Danmarks billigste uafhængige investeringsafdelinger med de bedste ratings i Europa på Morningstar i både afkast og ansvarlighed.

Investorer og myndigheder

Founders

Founders investerede iTobi mens tre af Danmarks mest succesfulde familier i form af Heartland (BESTSELLER), Kirkbi (LEGO) og William Demant stod bag.

EIFO

EIFO er statens finansieringsfond. I partnerskab med banker og private investorer fra ind- og udland udvælger og udvikler Vækstfonden de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af.

Innovationsfonden

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets udfordringer.


Finanstilsynet

Tobi har tilladelse som investeringsrådgiver og er reguleret af Finanstilsynet.

Copenhagen Fintech

Støtter og katalyserer den næste æra af teknologidrevne virksomheder og startup-innovatører.

Bliv en del af Tobi

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er velkommen til at prikke os på skulderen, hvis du er interesseret i at vi skal få øje på dig!

Find vores stillingsopslag på TheHubSkriv til os

Pressemateriale

Er du journalist, kan du altid tage kontakt til os, hvis du vil høre mere om investering af børneopsparing.

Download Presse-kit

Kontakt os

Tobi bliver skabt i København og fra div. hjemmearbejdspladser. Vores kontor ligger i Skelbækgade, hvor vi fra 6. sal nyder en flot panoramaudsigt over Københavns tage.

Kig forbi

Skelbækgade 2, 6. sal
1717 København V

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V