Om Tobi

Vi har skabt Tobi for at gøre det nemt for os forældre at komme i gang med en investeret børneopsparing, der rent faktisk kan give et fornuftigt afkast. Vi mener, at børns penge skal have lige så gode betingelser som voksnes!

Vi er på en mission:
Vi vil give børn den bedste start på livet! 

Børneopsparingskontoen har eksisteret i mere end 50 år. Og i løbet af den tid, er der reelt ikke sket nogen form for produktudvikling. Det har vi sat os for at ændre! Selv små beløb investeret og med renters rente effekten over mange år kan blive til store beløb. De penge kan gøre en kæmpe forskel, når børnene bliver voksne og skal købe deres første lejlighed, studere i udlandet eller rejse ud i verden.

Vi er selv forældre og ved hvor uoverskueligt det kan være at få hverdagen til at hænge sammen. Hvornår er der så også tid til at få oprettet en børneopsparingskonto og sågar få pengene investeret? Vi arbejder derfor hver dag benhårdt på at gør det så let som muligt at komme i gang så man som forælder ved at der er styr på barnets langsigtede økonomi og i stedet kan fokusere på hverdagen med børnene.

Tobi er et dansk firma, startet af Jacob, der er far til Luna på 11 år og Ida på 8 år. Jacob så at renterne på børneopsparinger er lave - og at investering af børns opsparinger enten er dyrt, besværligt eller i nogle tilfælde umuligt. 

Derfor skabte han Tobi -  en digital platform, hvor dit barns penge nemt investeres automatisk. Vi prøver ikke at slå markedet, men sikrer os, at dit barns opsparing kan opnå et fornuftigt afkast over lang tid. Det gør vi ved at have et lille kvalitetssikret udvalg af indeksprodukter.

Når du investerer med Tobi, er det derfor ikke i enkeltaktier, men investeringsfonde, hvor risikoen er spredt ud. Meget klares automatisk, og derfor kan vi holde omkostningerne nede, hvilket i sidste ende kommer dit barns opsparing til gode.

Tobi i tal

+4.000

Familier

+7.000

Børn

+4.000

Indbetalinger/måned

+90 mio. kr.

Investeret

Samarbejdspartnere

Tobis samarbejdspartnere sørger sammen med os for, at dit barns opsparing er garanteret en sikker og professionel tilgang.

Nikolaj Holdt Mikkelsen

En af landets førende uafhængige investeringseksperter og tidligere chefanalytiker hos Morningstar. Nikolaj har været med til at udarbejde Tobis investeringsprofiler og indgår løbende i arbejdet med at optimere disse.

Fundmarket

Fundmarket administrerer investeringer for mere end 2 mia. kr. Heriblandt børneopsparinger investeret via Tobi, da Fundmarket er den investeringsplatform vi samarbejder med, og det er herigennem investeringer på vegne af dit barn foretages.

Fundmarket er ejet af en dansk softwarevirksomhed, som gennem de sidste 20 år har leveret software til nogle af de største investeringsforeninger i Danmark, herunder Formuepleje og SEB Invest.

Optimal Invest

Optimal forvalter de investeringsafdelinger, som Tobi anbefaler på Fundmarket. Optimal Invest varetager nogle af Danmarks billigste uafhængige investeringsafdelinger med de bedste ratings i Europa på Morningstar i både afkast og ansvarlighed.

Investorer og myndigheder

Founders

Founders investerede iTobi mens tre af Danmarks mest succesfulde familier i form af Heartland (BESTSELLER), Kirkbi (LEGO) og William Demant stod bag.

Innovationsfonden

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, der skaber værdi for Danmark og nye løsninger på samfundets udfordringer.


Finanstilsynet

Tobi har tilladelse som investeringsrådgiver og er reguleret af Finanstilsynet.

Copenhagen Fintech

Støtter og katalyserer den næste æra af teknologidrevne virksomheder og startup-innovatører.

Bliv en del af Tobi

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er velkommen til at prikke os på skulderen, hvis du er interesseret i at vi skal få øje på dig!

Find vores stillingsopslag på TheHubSkriv til os

Pressemateriale

Er du journalist, kan du altid tage kontakt til os, hvis du vil høre mere om investering af børneopsparing.

Download Presse-kit

Kontakt os

Tobi bliver skabt i København og fra div. hjemmearbejdspladser. Vores kontor ligger i Skelbækgade, hvor vi fra 6. sal nyder en flot panoramaudsigt over Københavns tage.

Kig forbi

Skelbækgade 2, 6. sal
1717 København V

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V