Værktøjer

Brug vores gratis beregnere til at få et bedre overblik over dit barns mulige afkast, inflationens betydning for opsparingen m.m.

Afkastberegneren viser hvad dit barns investerede opsparing kan blive til

Afkast

Se hvordan et beløb kan vokse sig stort med forskellige risikoprofiler og få svaret på hvor meget dit barn kan tjene på en investeret opsparing.
Se hvad ___ kr. kan blive til
Inflationsberegneren viser hvordan inflationen udhuler dit barns langsigtede opsparing

Inflation

Se hvordan inflationen påvirker dit barns langsigtede opsparing og dit barns fremtidige købekraft.
Se hvordan inflationen påvirker opsparingen
Indbetalingsberegneren viser hvor meget du bør indbetale for at opsparingen når et bestemt beløb

Indbetaling

Se hvor meget du bør indbetale pr. måned eller årligt, for at dit barns opsparing skal opnå et bestemt økonomisk mål.
Se hvad du bør indbetale
Så let kommer du i gang

Kom i gang på 10 minutter

Det tager ca. 10 minutter at oprette en konto, og det kan klares fra din mobil, tablet eller laptop i sofaen, når ungerne er puttet. Undervejs skal du uploade billed-ID af dig selv, og af dit barn (fx et sundhedskort, dåbs- eller navneattest).

1. Besvar et par spørgsmål

Fortæl os om dig og dit barn, hvor meget der skal investeres og tidshorisonten.

2. Få din investeringsprofil

Vi stiller dig en række spørgsmål for at finde frem til din risikoprofil. Når du har svaret på spørgsmålene kommer vi med vores anbefaling til en investeringsprofil. Har du oprettet flere børn, så får hvert barn en individuel investeringsprofil baseret på tidshorisonten for barnet, den ønskede skatteprofil samt din risikoprofil.

3. Overfør penge

Når Tobi-kontoen er godkendt, kan du overføre et beløb med det samme, sætte en automatisk overførsel i gang og dele kontonummeret med bedsteforældre, hvis de vil bidrage.

4. Følg med

Nu er dit barns Tobi-konto klar og bliver automatisk investeret ud fra din valgte investeringsprofil. Herefter er der ikke andet end at læne sig tilbage og følge med via app’en. Som tiden går vil vi foreslå nye investeringsanbefalinger, der passer til barnets alder.

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V