Sammenlign bankernes renter på børneopsparingskonti

Bedste rente på børneopsparing i 2024

Spoiler alert: Du finder næppe en god rente i listen nedenfor!

Et bedre alternativ!

Med en investeret børneopsparing får du et årligt afkast, som historisk har været på mere end 6 pct, altså 3 gange højere end den gennemsnitlige rente i banken. Med renters rente gør det en kæmpe forskel over årene!

Mere om investeret opsparing

Bank

Rente

Få pengene til at vokse

Får dit barn nok ud af sin opsparing? Renten på børneopsparinger i banken er historisk lav og sammen med inflation, er det med til at udhule værdien af dit barns opsparing. Det er derfor en god ide at investere opsparingen!

Læs mere om investeret opsparing

Bør jeg investere?

Danske børn går glip af rigtigt mange penge fordi deres opsparinger i langt de fleste tilfælde står i kontanter i banken til en lav rente i rigtigt mange år. Denne guide handler om, hvorfor det er en god idé at investere dit barns opsparing

Læs vores guide om investering

Er det ikke risikabelt?

Formålet med at investere dit barns penge er at opnå et højere afkast . Men jo højere afkast, du ønsker, jo større risiko er du nødt til at acceptere. Afkast og risiko går nemlig hånd i hånd.

Læs vores guide om risici
Så let kommer du i gang

Kom i gang på 10 minutter

Det tager ca. 10 minutter at oprette en konto, og det kan klares fra din mobil, tablet eller laptop i sofaen, når ungerne er puttet. Undervejs skal du uploade billed-ID af dig selv, og af dit barn (fx et sundhedskort, dåbs- eller navneattest).

1. Besvar et par spørgsmål

Fortæl os om dig og dit barn, hvor meget der skal investeres og tidshorisonten.

2. Få din investeringsprofil

Vi stiller dig en række spørgsmål for at finde frem til din risikoprofil. Når du har svaret på spørgsmålene kommer vi med vores anbefaling til en investeringsprofil. Har du oprettet flere børn, så får hvert barn en individuel investeringsprofil baseret på tidshorisonten for barnet, den ønskede skatteprofil samt din risikoprofil.

3. Overfør penge

Når Tobi-kontoen er godkendt, kan du overføre et beløb med det samme, sætte en automatisk overførsel i gang og dele kontonummeret med bedsteforældre, hvis de vil bidrage.

4. Følg med

Nu er dit barns Tobi-konto klar og bliver automatisk investeret ud fra din valgte investeringsprofil. Herefter er der ikke andet end at læne sig tilbage og følge med via app’en. Som tiden går vil vi foreslå nye investeringsanbefalinger, der passer til barnets alder.

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V