Pris

Det skal kunne betale sig, at få dit barns opsparing til at vokse!

Det skal kunne betale sig at investere, også helt små beløb, derfor er der ingen handelsomkostninger hos os, når du investerer dit barns opsparing.

Ingen beløbsgrænser!
Tobi opsparing

Indbetal til opsparingen lige så ofte du vil og lige så meget du vil. Det koster ikke ekstra!

Tobi koster samlet maksimalt mellem 1,07% til 1,16% i løbende årlige omkostninger.

Priseksempel

Mit barns investerede opsparing er på...

5.000 kr.

  • 5.000 kr.
  • 150.000 kr.

De årlige omkostninger vil være 51-60 kr., hvoraf de 30 kr. er vores rådgivningshonorar, mens de resterende 21-30 kr. er produktomkostninger. Det svarer i runde tal til omkring 5 kr. om måneden.

Du slipper i øvrigt også for at bruge tid på at sætte dig ind i skatteregler, investeringsprodukter, følge med i markedets udvikling. Det er der mange af vores travle børneforældre, der sætter stor pris på.

Det betaler du for

Rådgivningshonorar

0,60 pct

Vi tager et honorar for at hjælpe dig godt i gang og holde dig i hånden hele vejen. Vi administrerer og overvåger dit barns investerede opsparing og kommer løbende med anbefalinger til at justere investeringerne.

Så kan du sove trygt om natten i vished om, at der er styr på tingene.

Produktomkostninger

0,47-0,56 pct

Vi har valgt at fokusere på et lille, men kvalitetssikret udvalg af investeringsprodukter med lave omkostninger.

Produktomkostninger dækker over de samlede omkostninger, der er forbundet med at investere i de produkter vi anbefaler. Tobi modtager ingen betaling for at anbefale produkterne.

Skabt af forældre, til forældre

Mere end 4.000 glade familier! 💕

Vi hjælper familier med at skabe økonomisk vækst til den næste generation.
...og vi er super stolte af den tillid de udviser os!

Læs vores flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelser på Trustpilot.
Start en investeret opsparing i dag!
Support

Typiske spørgsmål til priser og gebyrer

Hvornår bliver omkostningerne trukket?

Rådgivningshonoraret trækkes automatisk hver måned.

Produktomkostningerne trækkes løbende og er indeholdt i kursen på investeringerne.

Hvem betaler omkostningerne?

Omkostningerne trækkes automatisk fra barnets opsparing.

Har du to eller flere børn, så afregnes rådgivningshonoraret særskilt for hvert barn.

Hvordan beregnes omkostningerne?

Vores rådgivningshonorar er opgjort som en årlig procentsats. Hver måned tager vi en 1/12-del af honoraret og ud fra opsparingens aktuelle værdi, beregner vi et konkret beløb. Dette beløb overføres automatisk til Tobi ved at sælge en lille andel af barnets investeringer.

Procentsatsen for produktomkostningerne afhænger af, hvordan dit barns investeringsprofil ser ud. De forskellige investeringsprodukter har forskellige priser, og da alle får udarbejdet en individuelt tilpasset investeringsprofil, vil prisen også være individuel.

Som en konsekvens af det, vil en familie med flere børn kunne opleve, at deres respektive omkostninger er forskellige - enten fordi at børnenes opsparinger har forskellig værdi, eller fordi de har forskellige investeringsprofiler.

Er der andre omkostninger?

Nej, der kommer ingen ekstra regninger eller skjulte gebyrer.

...men er det ikke gratis, hvis jeg selv investerer?

Nej, der er desværre få ting i denne verden, der er gratis. Du kan muligvis gøre det billigere, hvis du selv ønsker at stå for investeringen, men vær opmærksom på, at de fleste investeringsplatforme opererer med en række forskellige gebyrer (depotgebyr, købsgebyr, salgsgebyr, valutagebyr) som alle er gratis hos Tobi.

Der vil altid være produktomkostninger uanset om du investerer med Tobi eller selv ønsker at stå for det.

Vores kunder er glade for den professionelle rådgivning de modtager, og for at slippe for at stå med ansvaret og ikke mindst for at skulle bruge tid på at udvælge værdipapirer, lave risikoprofil, opdatere investeringsprofil, rebalancere opsparingen og optimere i forhold til at benytte barnets frikort.

Det er et relativt stort arbejde og alt sammen noget, som vi har gjort super nemt og enkelt med Tobi. Det tager vi et lille honorar for, men vi er helt indforstået med, at nogle mennesker både kan og vil stå for det selv. Er du en af dem, skal du bare give den gas! Du kan i øvrigt finde en masse hjælp i "Den lille guide til børns opsparing", som er den bog, vi har skrevet. Det absolut vigtigste er, at du kommer i gang med at investere dit barns opsparing.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du kan til enhver tid lukke dit barns Tobi opsparing. Investeringerne vil da blive solgt og kontantbeløbet vil blive udbetalt til dit barns NemKonto.

Du skal være opmærksom på, at al investering indebærer en risiko. Vælger du at lukke Tobi-kontoen og udbetale opsparingen længe før den forventede tidshorisont, så kan du risikere, at opsparingen er mindre værd end summen af de beløb du har indbetalt.

Tobi-app'en vist på en mobil

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V