Pris

Det skal kunne betale sig, at få dit barns opsparing til at vokse!

Det skal kunne betale sig at investere, også helt små beløb, derfor er der ingen handelsomkostninger hos os, når du investerer dit barns opsparing.

Ingen beløbsgrænser!
Tobi opsparing

Indbetal til opsparingen lige så ofte du vil og lige så meget du vil. Det koster ikke ekstra!

Tobi koster samlet maksimalt 1,07 til 1,25 i årlige omkostninger i procent (ÅOP).

Priseksempel

Mit barns investerede opsparing er på...

5.000 kr.

  • 5.000 kr.
  • 150.000 kr.

De årlige omkostninger vil være 54-63 kr., hvoraf de 30 kr. er vores rådgivningshonorar, mens de resterende 24-33 kr. er produktomkostninger. Det svarer i runde tal til omkring 5 kr. om måneden.

Du slipper i øvrigt også for at bruge tid på at sætte dig ind i skatteregler, investeringsprodukter, følge med i markedets udvikling. Det er der mange af vores travle børneforældre, der sætter stor pris på.

Det betaler du for

Rådgivningshonorar

0,60 pct

Vi tager et honorar for at hjælpe dig godt i gang og holde dig i hånden hele vejen. Vi administrerer og overvåger dit barns investerede opsparing og kommer løbende med anbefalinger til at justere investeringerne.

Så kan du sove trygt om natten i vished om, at der er styr på tingene.

Produktomkostninger

0,47-0,65 pct

Vi har valgt at fokusere på et lille, men kvalitetssikret udvalg af investeringsprodukter med lave omkostninger.

Produktomkostninger dækker over de samlede omkostninger, der er forbundet med at investere i de produkter vi anbefaler. Tobi modtager ingen betaling for at anbefale produkterne.

Gør som tusindvis af familier

Dit barn vil takke dig i fremtiden!

Anmeldt af Asger
Jan 5, 2023

God service, nem platform. Gode artikler

Anmeldt af Lene
Jan 5, 2023

Jeg er glad for at have lært om Tobi, så jeg kan give min datter den bedste opsparing.

Anmeldt af Gry Knudsen
Jul 21, 2022

Nemt og overskueligt! Mangler måske lidt mere indsigt i præcis hvad pengene er investeret i/hvilke specifikke fonde og overblik over dette når man logger ind.

Anmeldt af fsr89
Jul 12, 2022

Nem opstart. God og pædagogisk vejledning.

Anmeldt af Mette Mouritsen
Jun 29, 2022

Hurtig og nem løsning - i en ellers travl hverdag.

Anmeldt af Casper N
May 19, 2022

Flot hjemmeside, nem process - og super godt initiativ til den klassiske opsparring. Jeg har kun positive vendinger..

Anmeldt af Kim Christesen
May 5, 2022

Genialt koncept i stedet for traditionel børneopsparing. Lad børne tidligt få glæde af opsparing med variabelt afkast tidligt - og del kontonummer, med alle der vil glæde ungerne med pengegaver. Oprettelse er smooth, men kræver lidt tid.

May 3, 2022

Dejlig nemt og overskueligt.
Smart alternativ til børneopsparing. 👍

May 3, 2022

Det er simpelthen så nemt at jeg vi klart vil anbefale denne løsning, til alle os der ikke har den store interesse/forstand i at investere.

Anmeldt af Jacob Kingo
May 3, 2022

Super service, god platform og indtil videre helt problemfrit. Kan varmt anbefales herfra. 5 stjerner.

Anmeldt af Karoline
May 3, 2022

Nemt at gå til, overskuelige overblikk og hurtig kundeservice. Glæder mig til en endnu bedre app :) masser af ros herfra !!!

Anmeldt af Chris S
May 3, 2022

Nem, hurtig og let at bruge. Måske 2-3 flere investerings ‘profiler’, ville være en mulighed.

May 3, 2022
May 3, 2022
Anmeldt af Nicolas S.
May 3, 2022

Supergod og nem måde at investere børneopsparingen!

Anmeldt af Patrick Zaubitz
May 2, 2022

God og simpel investering for os som forældre og for bedsteforældrene

Anmeldt af Nielsen
May 2, 2022

Godt koncept, tillidsvækkende og let at komme i gang.

Anmeldt af Kjartan
May 2, 2022

Helt igennem fantastisk. Vi overfører en gang imellem og kan følge udviklingen af investeringen. Så nemt og enkelt😊

Anmeldt af Patrick Santino
May 2, 2022

Efter jeg havde hørt om Tobi fra Podcasts, SoMe, links mm. Var jeg ikke i tvivl om at Tobi var det rigtige valg for os forældre, men ikke mindst vores børn. De er med dig hele vejen, der bliver plejet om børnenes "penge" og afkast, investering mm. er væsentlig bedre end hos banken.

Anmeldt af Martin Hansen
May 2, 2022

Super fint produkt, efter deres nye opdateringer til layout er det blevet endnu mere skarpt og overskuelig. En god konkurrent til bankernes børneopsparing hvor meget af beløbet bliver spist af gebyr.

Anmeldt af Sofie
May 2, 2022

Super fine svar, når man skriver til Tobi om stort og småt. Det virker meget reelt og som et trygt sted at sætte mit barns penge.

Anmeldt af Lea Gry
May 2, 2022
Apr 26, 2022

Super overskueligt og nemt at bruge. Vha en guide laves der en anbefaling til investeringsprofil. Det gav mig en stor tryghed i mit valg af profil, samt en stor tillid til Tobis evne til at håndterer mine tre børns opsparing

Anmeldt af Jonas
Mar 29, 2022

Fremragende produkt. Nemt at oprette, nemt at overskue.

Men vigtigst af alt har jeg aldrig i mit liv oplevet så passioneret kundeservice. De går virkelig op i deres vision om at børn skal have en god børneopsparing og kommer med gode råd og vejledning. Jeg er meget imponeret!

Sep 21, 2021

Ekstremt god og nem onboarding process, med mulighed for at færdiggøre senere.

Præcis FAQ med detaljerede svar der også er nemme at forstå.

Jeg har nu fået oprettet en konto og investeringsplan til mine 2 piger og har netop lavet den første indbetaling. Det bliver spændende at se hvilke oversigter og muligheder jeg har (og får) til fremadrettet at kunne følge/styre investeringen med.

Anmeldt af Martin Martin
Nov 4, 2020

Tobi er en opsparings platform, som vi forældre kan benytte, således at vores børn opsparing optimeres i forhold til de investeret produkter og dermed også skattemæssigt. Det er komplekst at sætte sig ind i de forskellige investerings instrumenter ikke mindst SKAT, da der beskattes forskelligt i forhold til hvilke Aktier, fonde samt EFTér der investeres i. Derfor giver det rigtig god mening at vælge Tobi som investerings løsning.

Jeg har kort snakket med Jacob fra Tobi og det er en virkelig kompetent rådgivning man modtager.

Jeg kan kun varmt anbefale Tobi.

Martin

Support

Typiske spørgsmål til priser og gebyrer

Hvornår bliver omkostningerne trukket?

Rådgivningshonoraret trækkes automatisk hver måned.

Produktomkostningerne trækkes løbende og er indeholdt i kursen på investeringerne.

Hvem betaler omkostningerne?

Omkostningerne trækkes automatisk fra barnets opsparing.

Har du to eller flere børn, så afregnes rådgivningshonoraret særskilt for hvert barn.

Hvordan beregnes omkostningerne?

Vores rådgivningshonorar er opgjort som en årlig procentsats. Hver måned tager vi en 1/12-del af honoraret og ud fra opsparingens aktuelle værdi, beregner vi et konkret beløb. Dette beløb overføres automatisk til Tobi ved at sælge en lille andel af barnets investeringer.

Procentsatsen for produktomkostningerne afhænger af, hvordan dit barns investeringsprofil ser ud. De forskellige investeringsprodukter har forskellige priser, og da alle får udarbejdet en individuelt tilpasset investeringsprofil, vil prisen også være individuel.

Som en konsekvens af det, vil en familie med flere børn kunne opleve, at deres respektive omkostninger er forskellige - enten fordi at børnenes opsparinger har forskellig værdi, eller fordi de har forskellige investeringsprofiler.

Er der andre omkostninger?

Nej, der kommer ingen ekstra regninger eller skjulte gebyrer.

...men er det ikke gratis, hvis jeg selv investerer?

Nej, der er desværre få ting i denne verden, der er gratis. Du kan muligvis gøre det billigere, hvis du selv ønsker at stå for investeringen, men vær opmærksom på, at de fleste investeringsplatforme opererer med en række forskellige gebyrer (depotgebyr, købsgebyr, salgsgebyr, valutagebyr) som alle er gratis hos Tobi.

Der vil altid være produktomkostninger uanset om du investerer med Tobi eller selv ønsker at stå for det.

Vores kunder er glade for den professionelle rådgivning de modtager, og for at slippe for at stå med ansvaret og ikke mindst for at skulle bruge tid på at udvælge værdipapirer, lave risikoprofil, opdatere investeringsprofil, rebalancere opsparingen og optimere i forhold til at benytte barnets frikort.

Det er et relativt stort arbejde og alt sammen noget, som vi har gjort super nemt og enkelt med Tobi. Det tager vi et lille honorar for, men vi er helt indforstået med, at nogle mennesker både kan og vil stå for det selv. Er du en af dem, skal du bare give den gas! Du kan i øvrigt finde en masse hjælp i "Den lille guide til børns opsparing", som er den bog, vi har skrevet. Det absolut vigtigste er, at du kommer i gang med at investere dit barns opsparing.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du kan til enhver tid lukke dit barns Tobi opsparing. Investeringerne vil da blive solgt og kontantbeløbet vil blive udbetalt til dit barns NemKonto.

Du skal være opmærksom på, at al investering indebærer en risiko. Vælger du at lukke Tobi-kontoen og udbetale opsparingen længe før den forventede tidshorisont, så kan du risikere, at opsparingen er mindre værd end summen af de beløb du har indbetalt.

Tobi-app'en vist på en mobil

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V