Tilbyd en Tobi-firmaaftale til jeres medarbejdere

I kan supplere gode barselsforhold med muligheden for at medarbejdernes børn kan få den bedste økonomiske start på voksenlivet. Det er lidt ligesom pension - bare til børn!

SOM OMTALT I

Få en firmaaftale

Derfor er Tobi relevant for din virksomhed

De fleste forventer efterhånden god kaffe på kanden, frugt og nødder i skålen, lækker frokostordning osv.  Her er en helt ny og unik mulighed for virksomheder til at positionere sig overfor eksisterende og kommende medarbejdere.

Omsorg

Udvis omsorg både for jeres medarbejdere og deres familie.

Medarbejdertilfredshed

Tilbyd medarbejderne et relevant gode, der gør en forskel.

Differentiering

Skil jer ud fra mængden og vær med til at sætte en ny standard.

Inspiration

Deltag i inspirerende webinarer og gå-hjem-møder om investeret opsparing m.v.

Barselspakke

Blomster visner. Giv en gave for livet, når dine ansatte får børn.

"Plug and play"

Hurtig onboarding og let administration af Tobi-konti.

Vi tilbyder flere forskellige typer firmaaftaler

Det er helt nyt, at du som arbejdsgiver kan tilbyde en medarbejderfordel, som kommer - ikke bare den ansattes familie - men de kommende samfundsborgere til gode. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan tilgodese netop din virksomhed og dine kollegaer.

Hjælp din medarbejder i gang med en investeret børneopsparing!

Ligesom at vi investerer vores pension, så bør vi investere opsparingen til vores børn. Gevinsten ved at investere børneopsparingen kan være dobbelt op i forhold til det samme beløb i kontanter på en konto.

135.000 kr. mere til "Stines" datter...

Lad os tage et eksempel: Din kollega Stine modtager et Tobi-abonnement til hendes nyfødte datter fra jer. På den måde skal hun ikke selv betale Tobis normale rådgivningshonorar på 0,60% i ÅOP... og hvad betyder så dét? Hvis vi antager at Stine og resten af familien samlet indbetaler 10.000 kr. om året, vil datteren efter 21 år have modtaget 210.000 kr. i indskud. Ved at investere med Tobi kan opsparingen blive til i alt ca. 375.000 kr., hvilket er 135.000 kr. mere end hvis datteren i stedet havde haft en kontant børneopsparing. Og fordi Stine har en firmaaftale fra jer så har hendes datter sparet omkring 20.000 kr. i rådgivningshonorar til Tobi over årene.

*) 10.000 kr. placeret kontant til 1,20% rente overfor en Tobi investering med afsæt i 5% årligt afkast.

Al investering er forbundet med risiko, og da vi ikke kan spå om fremtiden, kan vi ikke give et garanteret afkast. Vi kan dog fortælle, at historisk set har der været et positivt afkast på 6 % over de sidste 20 år - også selvom vi har været gennem en finanskrise, dotcom-boble og Corona-pandemi. Vi tager udgangspunkt i de halvårlige afkastforventninger, der udgives af Rådet for Afkastforventninger.

Bliv klogere på en firmaaftale

Alt hvad du skal vide

Hvad er Tobi?

Se fordelene ved en firmaaftale

Se om I kan få en firmaaftale

Det koster en Tobi-firmaaftale

Sådan beskattes en firmaaftale

Sådan kommer I i gang

Sådan indbetaler man til Tobi opsparingen

Sådan foretager man ændringer til en firmaaftale

Hvad er Tobi?

Se fordelene ved en firmaaftale

Hvem kan få en firmaaftale?

Hvad koster en firmaaftale?

Sådan beskattes en firmaaftale

Sådan kommer du i gang

Sådan indbetaler man til Tobi opsparingen

Hvis du stopper med at være ansat

Skabt af forældre, til forældre

Mere end 4.000 glade familier! 💕

Vi hjælper familier med at skabe økonomisk vækst til den næste generation.
...og vi er super stolte af den tillid de udviser os!

Læs vores flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelser på Trustpilot.

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V