Tobi Firmaaftale

Start en investeret børneopsparing - og giv dit barn den bedste start på livet!

Som medarbejder i en virksomhed med firmaaftale kan du opnå en besparelse på din Tobi-konto, og dermed vælge at indbetale endnu mere til dit barn.

Hvad er Tobi?

Tobi er den nemmeste måde at investere dit barns opsparing.

Vi klarer alt det praktiske, så du kan bruge tiden med dit barn.

Gode vilkår til dig og din familie!

Frokostordning, frugtkurv, snacks og god kaffe... du kan sikkert nikke genkendende til disse medarbejdergoder fra dit hæve-/sænkebord i kontorlandskabet eller fra din hjemmearbejdsplads. Vi er efterhånden blevet ret forvænte med fleksible og gode forhold på arbejdspladsen.

En firmaaftale med Tobi er en helt ny form for medarbejdergode, hvor din arbejdsgiver både forsøger at skabe gode vilkår for dig og for hele din familie!

Investeret børneopsparing er let!

Der er mange gode argumenter for at investere et barns opsparing, men mange synes, at det lyder kompliceret og kedeligt og dermed noget man ikke lige får gjort. Det laver Tobi om på!

Det minder lidt om pension - bare til børn. Og ligesom du bliver tilbudt en pensionsordning af din arbejdsgiver, så bliver du nu tilbudt at oprette en investeret børneopsparing gennem Tobi.

Dermed kan du nemt og hurtigt få startet en langsigtet gevinst, der kan give dit barn en god start på livet.

Du sparer penge = dit barn kan få flere

Der er faktisk ikke den store forskel på at have en Tobi-konto som privatkunde eller via sit arbejde. Du får alle de samme fordele uanset hvad. Det indebærer bl.a. ingen begrænsninger på indskud, ingen handelsomkostninger, mulighed for skattefrit afkast m.v.

Som firmakunde er Tobi dog billigere for dig, end hvis du er privatkunde. Det betyder, at der kan blive mere til overs til dit barn!

Dine, mine, vores børn...?

Firmaaftalen dækker dine egne børn under 18 år, som er bosat i Danmark. Når du opretter en Tobi-konto til dit barn, skal du bekræfte, at du enten er eneværge eller at du handler på vegne af begge forældre i forening.

Vi arbejder på at kunne inkludere familier i bredere forstand - herunder sammensatte familier med “dine, mine, vores-børn”, men i øjeblikket kan du kun oprette børn, som du har forældremyndigheden til.

Hele familien kan bidrage

Dit barn får et bankkonto-nr. når din firmaaftale er oprettet. Herefter kan du indbetale lige så meget og lige så ofte, som du har lyst.

Du indbetaler blot via din net- eller mobilbank - og husk: I kan være flere om at give dit barn en god start på livet. Del gerne barnets kontonr. med bedsteforældre, tanter, onkler, gudforældre.

Afhængig af din arbejdsgiver og det lønsystem I benytter, så vil det også være muligt at lave en fast overførsel til dit barn, hver måned når lønnen udbetales.

Gør som mange danske familier

Start en investeret opsparing til dit barn. Selv små indbetalinger kan vokse sig store, og vi har gjort det super let at komme i gang.

Anmeldt af Asger
Jan 5, 2023

God service, nem platform. Gode artikler

Anmeldt af Lene
Jan 5, 2023

Jeg er glad for at have lært om Tobi, så jeg kan give min datter den bedste opsparing.

Anmeldt af Gry Knudsen
Jul 21, 2022

Nemt og overskueligt! Mangler måske lidt mere indsigt i præcis hvad pengene er investeret i/hvilke specifikke fonde og overblik over dette når man logger ind.

Anmeldt af fsr89
Jul 12, 2022

Nem opstart. God og pædagogisk vejledning.

Anmeldt af Mette Mouritsen
Jun 29, 2022

Hurtig og nem løsning - i en ellers travl hverdag.

Anmeldt af Casper N
May 19, 2022

Flot hjemmeside, nem process - og super godt initiativ til den klassiske opsparring. Jeg har kun positive vendinger..

Anmeldt af Kim Christesen
May 5, 2022

Genialt koncept i stedet for traditionel børneopsparing. Lad børne tidligt få glæde af opsparing med variabelt afkast tidligt - og del kontonummer, med alle der vil glæde ungerne med pengegaver. Oprettelse er smooth, men kræver lidt tid.

May 3, 2022

Dejlig nemt og overskueligt.
Smart alternativ til børneopsparing. 👍

May 3, 2022

Det er simpelthen så nemt at jeg vi klart vil anbefale denne løsning, til alle os der ikke har den store interesse/forstand i at investere.

Anmeldt af Jacob Kingo
May 3, 2022

Super service, god platform og indtil videre helt problemfrit. Kan varmt anbefales herfra. 5 stjerner.

Anmeldt af Karoline
May 3, 2022

Nemt at gå til, overskuelige overblikk og hurtig kundeservice. Glæder mig til en endnu bedre app :) masser af ros herfra !!!

Anmeldt af Chris S
May 3, 2022

Nem, hurtig og let at bruge. Måske 2-3 flere investerings ‘profiler’, ville være en mulighed.

May 3, 2022
May 3, 2022
Anmeldt af Nicolas S.
May 3, 2022

Supergod og nem måde at investere børneopsparingen!

Anmeldt af Patrick Zaubitz
May 2, 2022

God og simpel investering for os som forældre og for bedsteforældrene

Anmeldt af Nielsen
May 2, 2022

Godt koncept, tillidsvækkende og let at komme i gang.

Anmeldt af Kjartan
May 2, 2022

Helt igennem fantastisk. Vi overfører en gang imellem og kan følge udviklingen af investeringen. Så nemt og enkelt😊

Anmeldt af Patrick Santino
May 2, 2022

Efter jeg havde hørt om Tobi fra Podcasts, SoMe, links mm. Var jeg ikke i tvivl om at Tobi var det rigtige valg for os forældre, men ikke mindst vores børn. De er med dig hele vejen, der bliver plejet om børnenes "penge" og afkast, investering mm. er væsentlig bedre end hos banken.

Anmeldt af Martin Hansen
May 2, 2022

Super fint produkt, efter deres nye opdateringer til layout er det blevet endnu mere skarpt og overskuelig. En god konkurrent til bankernes børneopsparing hvor meget af beløbet bliver spist af gebyr.

Anmeldt af Sofie
May 2, 2022

Super fine svar, når man skriver til Tobi om stort og småt. Det virker meget reelt og som et trygt sted at sætte mit barns penge.

Anmeldt af Lea Gry
May 2, 2022
Apr 26, 2022

Super overskueligt og nemt at bruge. Vha en guide laves der en anbefaling til investeringsprofil. Det gav mig en stor tryghed i mit valg af profil, samt en stor tillid til Tobis evne til at håndterer mine tre børns opsparing

Anmeldt af Jonas
Mar 29, 2022

Fremragende produkt. Nemt at oprette, nemt at overskue.

Men vigtigst af alt har jeg aldrig i mit liv oplevet så passioneret kundeservice. De går virkelig op i deres vision om at børn skal have en god børneopsparing og kommer med gode råd og vejledning. Jeg er meget imponeret!

Sep 21, 2021

Ekstremt god og nem onboarding process, med mulighed for at færdiggøre senere.

Præcis FAQ med detaljerede svar der også er nemme at forstå.

Jeg har nu fået oprettet en konto og investeringsplan til mine 2 piger og har netop lavet den første indbetaling. Det bliver spændende at se hvilke oversigter og muligheder jeg har (og får) til fremadrettet at kunne følge/styre investeringen med.

Anmeldt af Martin Martin
Nov 4, 2020

Tobi er en opsparings platform, som vi forældre kan benytte, således at vores børn opsparing optimeres i forhold til de investeret produkter og dermed også skattemæssigt. Det er komplekst at sætte sig ind i de forskellige investerings instrumenter ikke mindst SKAT, da der beskattes forskelligt i forhold til hvilke Aktier, fonde samt EFTér der investeres i. Derfor giver det rigtig god mening at vælge Tobi som investerings løsning.

Jeg har kort snakket med Jacob fra Tobi og det er en virkelig kompetent rådgivning man modtager.

Jeg kan kun varmt anbefale Tobi.

Martin

Start din Tobi-konto i dag
Hvad koster en Tobi-aftale?

Prisen er simpel!

Din Tobi-aftale bliver betalt af din arbejdsgiver og du undgår derved at betale vores rådgivningshonorar. De eneste omkostninger der er forbundet med aftalen er de variable produktomkostninger.

Tobi medarbejderaftale

Overfør så ofte du vil - så meget du vil!

Tobi koster samlet maksimalt 1,07% til 1,27% i ÅOP

Som medarbejder bliver du beskattet af værdien af markedsprisen på Tobis rådgivningshonorar (0,6% af værdien af barnets opsparing). Det er det, som Tobi ville have kostet dig, hvis du oprettede aftalen privat.

Beskatningsgrundlaget følger således dit barns opsparing. Hvis værdien af dit barns opsparing overstiger 147.500 kr. beskattes du dog max. af 885 kr. om året.

Læs mere om beskatning af personalegoder på Skats hjemmeside

Se hvad Tobi kan betyde for dit barn

Ligesom at vi investerer vores pension, så bør vi investere opsparingen til vores børn. Gevinsten ved at investere børneopsparingen kan være dobbelt op i forhold til det samme beløb i kontanter på en konto.

Eksempel: 135.000 kr. mere til dit barn

Hvis du bliver tilbudt en Tobi-konto som firmaaftale, så slipper du for at betale vores normale rådgivningshonorar på 0,60% i ÅOP... og hvad betyder så dét?

Hvis vi antager, at du og din familie samlet indbetaler 10.000 kr. om året, så vil dit barn efter 21 år have modtaget 210.000 kr. i indskud.

Ved at investere med Tobi kan opsparingen blive til i alt ca. 375.000 kr., hvilket er 135.000 kr. mere end hvis dit barn i stedet havde haft en kontant børneopsparing.

Og fordi du har en firmaaftale, så har dit barn sparet omkring 20.000 kr. i rådgivningshonorar til Tobi over årene.

*) 10.000 kr. placeret kontant til 1,20% rente overfor en Tobi investering med afsæt i 5% årligt afkast.

Al investering er forbundet med risiko, og da vi ikke kan spå om fremtiden, kan vi ikke give et garanteret afkast. Vi kan dog fortælle, at historisk set har der været et positivt afkast på 6 % over de sidste 20 år - også selvom vi har været gennem en finanskrise, dotcom-boble og Corona-pandemi. Vi tager udgangspunkt i de halvårlige afkastforventninger, der udgives af Rådet for Afkastforventninger.

Gratis værktøjer

Værktøjer og beregnere

Brug vores gratis beregnere til at få et bedre overblik over dit barns mulige afkast, inflationens betydning for opsparingen m.m.

Så let kommer du i gang

Kom i gang på 10 minutter

Det tager ca. 10 minutter at oprette en konto, og det kan klares fra din mobil, tablet eller laptop i sofaen, når ungerne er puttet. Undervejs skal du uploade billed-ID af dig selv, og af dit barn (fx et sundhedskort, dåbs- eller navneattest).

1. Besvar et par spørgsmål

Fortæl os om dig og dit barn, hvor meget der skal investeres og tidshorisonten.

2. Få din investeringsprofil

Vi stiller dig en række spørgsmål for at finde frem til din risikoprofil. Når du har svaret på spørgsmålene kommer vi med vores anbefaling til en investeringsprofil. Har du oprettet flere børn, så får hvert barn en individuel investeringsprofil baseret på tidshorisonten for barnet, den ønskede skatteprofil samt din risikoprofil.

3. Overfør penge

Når Tobi-kontoen er godkendt, kan du overføre et beløb med det samme, sætte en automatisk overførsel i gang og dele kontonummeret med bedsteforældre, hvis de vil bidrage.

4. Følg med

Nu er dit barns Tobi-konto klar og bliver automatisk investeret ud fra din valgte investeringsprofil. Herefter er der ikke andet end at læne sig tilbage og følge med via app’en. Som tiden går vil vi foreslå nye investeringsanbefalinger, der passer til barnets alder.

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V