Tobi Firmaaftale

Start en investeret børneopsparing - og giv dit barn den bedste start på livet!

Som medarbejder i en virksomhed med firmaaftale kan du opnå en besparelse på din Tobi-konto, og dermed vælge at indbetale endnu mere til dit barn.

Hvad er Tobi?

Tobi er den nemmeste måde at investere dit barns opsparing.

Vi klarer alt det praktiske, så du kan bruge tiden med dit barn.

Gode vilkår til dig og din familie!

Frokostordning, frugtkurv, snacks og god kaffe... du kan sikkert nikke genkendende til disse medarbejdergoder fra dit hæve-/sænkebord i kontorlandskabet eller fra din hjemmearbejdsplads. Vi er efterhånden blevet ret forvænte med fleksible og gode forhold på arbejdspladsen.

En firmaaftale med Tobi er en helt ny form for medarbejdergode, hvor din arbejdsgiver både forsøger at skabe gode vilkår for dig og for hele din familie!

Investeret børneopsparing er let!

Der er mange gode argumenter for at investere et barns opsparing, men mange synes, at det lyder kompliceret og kedeligt og dermed noget man ikke lige får gjort. Det laver Tobi om på!

Det minder lidt om pension - bare til børn. Og ligesom du bliver tilbudt en pensionsordning af din arbejdsgiver, så bliver du nu tilbudt at oprette en investeret børneopsparing gennem Tobi.

Dermed kan du nemt og hurtigt få startet en langsigtet gevinst, der kan give dit barn en god start på livet.

Du sparer penge = dit barn kan få flere

Der er faktisk ikke den store forskel på at have en Tobi-konto som privatkunde eller via sit arbejde. Du får alle de samme fordele uanset hvad. Det indebærer bl.a. ingen begrænsninger på indskud, ingen handelsomkostninger, mulighed for skattefrit afkast m.v.

Som firmakunde er Tobi dog billigere for dig, end hvis du er privatkunde. Det betyder, at der kan blive mere til overs til dit barn!

Dine, mine, vores børn...?

Firmaaftalen dækker dine egne børn under 18 år, som er bosat i Danmark. Når du opretter en Tobi-konto til dit barn, skal du bekræfte, at du enten er eneværge eller at du handler på vegne af begge forældre i forening.

Vi arbejder på at kunne inkludere familier i bredere forstand - herunder sammensatte familier med “dine, mine, vores-børn”, men i øjeblikket kan du kun oprette børn, som du har forældremyndigheden til.

Hele familien kan bidrage

Dit barn får et bankkonto-nr. når din firmaaftale er oprettet. Herefter kan du indbetale lige så meget og lige så ofte, som du har lyst.

Du indbetaler blot via din net- eller mobilbank - og husk: I kan være flere om at give dit barn en god start på livet. Del gerne barnets kontonr. med bedsteforældre, tanter, onkler, gudforældre.

Afhængig af din arbejdsgiver og det lønsystem I benytter, så vil det også være muligt at lave en fast overførsel til dit barn, hver måned når lønnen udbetales.

Skabt af forældre, til forældre

Mere end 4.000 glade familier! 💕

Vi hjælper familier med at skabe økonomisk vækst til den næste generation.
...og vi er super stolte af den tillid de udviser os!

Læs vores flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelser på Trustpilot.
Start din Tobi-konto i dag
Hvad koster en Tobi-aftale?

Prisen er simpel!

Din Tobi-aftale bliver betalt af din arbejdsgiver og du undgår derved at betale vores rådgivningshonorar. De eneste omkostninger der er forbundet med aftalen er de variable produktomkostninger.

Tobi medarbejderaftale

Overfør så ofte du vil - så meget du vil!

Tobi koster samlet maksimalt mellem 1,02% til 1,19% i løbende årlige omkostninger.

Som medarbejder bliver du beskattet af værdien af markedsprisen på Tobis rådgivningshonorar (0,60% af værdien af barnets opsparing). Det er det, som Tobi ville have kostet dig, hvis du oprettede aftalen privat.

Beskatningsgrundlaget følger således dit barns opsparing. Hvis værdien af dit barns opsparing overstiger 147.500 kr. beskattes du dog max. af 885 kr. om året.

Læs mere om beskatning af personalegoder på Skats hjemmeside

Se hvad Tobi kan betyde for dit barn

Ligesom at vi investerer vores pension, så bør vi investere opsparingen til vores børn. Gevinsten ved at investere børneopsparingen kan være dobbelt op i forhold til det samme beløb i kontanter på en konto.

Eksempel: 135.000 kr. mere til dit barn

Hvis du bliver tilbudt en Tobi-konto som firmaaftale, så slipper du for at betale vores normale rådgivningshonorar på 0,60% i ÅOP... og hvad betyder så dét?

Hvis vi antager, at du og din familie samlet indbetaler 10.000 kr. om året, så vil dit barn efter 21 år have modtaget 210.000 kr. i indskud.

Ved at investere med Tobi kan opsparingen blive til i alt ca. 375.000 kr., hvilket er 135.000 kr. mere end hvis dit barn i stedet havde haft en kontant børneopsparing.

Og fordi du har en firmaaftale, så har dit barn sparet omkring 20.000 kr. i rådgivningshonorar til Tobi over årene.

*) 10.000 kr. placeret kontant til 1,20% rente overfor en Tobi investering med afsæt i 5% årligt afkast.

Al investering er forbundet med risiko, og da vi ikke kan spå om fremtiden, kan vi ikke give et garanteret afkast. Vi kan dog fortælle, at historisk set har der været et positivt afkast på 6 % over de sidste 20 år - også selvom vi har været gennem en finanskrise, dotcom-boble og Corona-pandemi. Vi tager udgangspunkt i de halvårlige afkastforventninger, der udgives af Rådet for Afkastforventninger.

Gratis værktøjer

Værktøjer og beregnere

Brug vores gratis beregnere til at få et bedre overblik over dit barns mulige afkast, inflationens betydning for opsparingen m.m.

Så let kommer du i gang

Kom i gang på 10 minutter

Det tager ca. 10 minutter at oprette en konto, og det kan klares fra din mobil, tablet eller laptop i sofaen, når ungerne er puttet. Undervejs skal du uploade billed-ID af dig selv, og af dit barn (fx et sundhedskort, dåbs- eller navneattest).

1. Besvar et par spørgsmål

Fortæl os om dig og dit barn, hvor meget der skal investeres og tidshorisonten.

2. Få din investeringsprofil

Vi stiller dig en række spørgsmål for at finde frem til din risikoprofil. Når du har svaret på spørgsmålene kommer vi med vores anbefaling til en investeringsprofil. Har du oprettet flere børn, så får hvert barn en individuel investeringsprofil baseret på tidshorisonten for barnet, den ønskede skatteprofil samt din risikoprofil.

3. Overfør penge

Når Tobi-kontoen er godkendt, kan du overføre et beløb med det samme, sætte en automatisk overførsel i gang og dele kontonummeret med bedsteforældre, hvis de vil bidrage.

4. Følg med

Nu er dit barns Tobi-konto klar og bliver automatisk investeret ud fra din valgte investeringsprofil. Herefter er der ikke andet end at læne sig tilbage og følge med via app’en. Som tiden går vil vi foreslå nye investeringsanbefalinger, der passer til barnets alder.

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V