Pris

Hvorfor koster det penge at bruge Tobi?

Med Tobi betaler du automatisk et fast rådgivningsgebyr og lave omkostninger. Vi tror nemlig på, at det skal være simpelt og gennemskueligt at se prisen på dit barns opsparing. Du betaler automatisk en lille del af dit barns opsparing hver måned til omkostninger og gebyrer. Der kommer altså ingen ekstra regninger eller skjulte gebyr i indbakken.

Vores pris dækker over, at vores eksperter udvælger, overvåger og optimerer investeringerne - og sørger for alt i forhold til, at det er skattefrit, hvis dit barn ikke bruger sit frikort. Og så har vi desuden udgifter til revisor, advokater, samarbejdspartnere, medarbejdere, kundeservice etc.

January 28, 2022

Har du stadig spørgsmål?

Fik du svar eller brænder du stadig inde med spørgsmål? Du er velkommen til at chatte med os, skrive til eller ringe til os på 70 60 56 40

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V