Sammenlign Tobi

Hvorfor skal jeg bruge Tobi i stedet for en børneopsparingskonto?

En Tobi-konto giver dig som forælder det fulde overblik over dit barns langsigtede opsparing. I modsætning til børneopsparingskontoen, er der ingen begrænsninger på hvor mange penge, der kan blive sat ind på Tobi-kontoen.

I Tobi bliver indbetalinger automatisk investeret ud fra din valgte investeringsprofil, og bruger dit barn ikke sit frikort, så er det muligt at få et skattefrit investeringsafkast.

På den måde har børneopsparingen mulighed for at vokse sig langt større end de traditionelle kontante opsparinger i banken.

Alle kan overføre til kontoen - ikke kun forældre og bedsteforældre. Både moster, onkel og venner af familien kan være med til at give dit barn en god økonomisk start på voksenlivet.

Har I allerede en børneopsparingskonto, kan den ikke flyttes til Tobi endnu, men I kan sagtens have en Tobi-konto ved siden af børneopsparingskontoen.

January 28, 2022

Har du stadig spørgsmål?

Fik du svar eller brænder du stadig inde med spørgsmål? Du er velkommen til at chatte med os, skrive til eller ringe til os på 70 60 56 40

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V