Sammenlign Tobi

Hvad er forskellen på Tobi og investering gennem banken?

Det er svært at få investeringsrådgivning til små opsparinger, som børn typisk har. I flere banker er det derfor slet ikke muligt. Nogle banker tilbyder investering af børneopsparingskontoen, men det kan være forbundet med dyre omkostninger.

Det betyder, at du som oftest er overladt til dig selv med at investere dit barns opsparing. Det betyder også en masse tid brugt på at researche de rigtige investeringsprodukter. Her skal du holde tungen lige i munden, da dit barn ellers kan ende med at betale unødigt i skat. Og igennem årene skal du også løbende holde øje med investeringen, så risikoprofilen hele tiden passer til tidshorisonten.

Derfor er Tobi valget til dig, der gerne vil investere dit barns opsparing, men ikke vil stå med alle bekymringerne selv ift. at vælge de rigtige investeringer og investere korrekt ift at opnå skattefrit afkast.

Sidst opdateret Feb 11, 2022

Har du stadig spørgsmål?

Fik du svar eller brænder du stadig inde med spørgsmål? Du er velkommen til at chatte med os, skrive til eller ringe til os på 70 60 56 40

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V