Sikkerhed

Hvordan håndterer I mine personlige data?

Dine og dit barns personlige oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Tobi anvender samme tekniske sikkerhedsstandarder, som du kender fra din almindelige mobilbank. Vores servere er hosted i Europa hos Google, og du kan læse mere om deres sikkerhed her. Al kommunikation mellem servere og vores app sker via HTTPS, så andre ikke kan lytte med.

February 12, 2022

Har du stadig spørgsmål?

Fik du svar eller brænder du stadig inde med spørgsmål? Du er velkommen til at chatte med os, skrive til eller ringe til os på 70 60 56 40

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V