Investering

Hvor længe er kontoen bundet?

Dit barn kan få adgang til pengene, fra de fylder 18 år. Vi anbefaler dog, at man taler med sit barn om brugen af opsparingen, herunder om opsparingen skal blive stående til de er ældre f.eks. 21 år frem for at blive udbetalt med det samme.

Du kan dog til enhver tid lukke dit barns Tobi-konto, hvis du ønsker det. Investeringerne vil da blive solgt og kontantbeløbet vil blive udbetalt til dit barns NemKonto.

Alle med et CPR-nummer kan få en NemKonto, men er dit barn under 15 år på udbetalingstidspunktet, skal du muligvis oprette NemKonto til dit barn i banken.

January 28, 2022

Har du stadig spørgsmål?

Fik du svar eller brænder du stadig inde med spørgsmål? Du er velkommen til at chatte med os, skrive til eller ringe til os på 70 60 56 40

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V