Kom i gang

Kan jeg flytte mit barns nuværende børneopsparingskonto til Tobi?

Du kan desværre ikke flytte en traditionel børneopsparingskonto til Tobi - endnu. Vi håber, at det vil være muligt i fremtiden.

Har du allerede en børneopsparingskonto i banken, så kan du overveje at supplere med en Tobi investeret børneopsparing ved siden af. Fordelen ved Tobi-konto er, at vi har lave investeringsomkostninger, ingen begrænsninger på indskud og bedsteforældre kan også overføre til kontoen.

February 8, 2022

Har du stadig spørgsmål?

Fik du svar eller brænder du stadig inde med spørgsmål? Du er velkommen til at chatte med os, skrive til eller ringe til os på 70 60 56 40

Oplysninger på Tobis hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning eller skatterådgivning og kan ikke i sig selv danne grundlag for beslutning om investering i Investeringsafdelinger eller andre finansielle instrumenter. Alle informationer på Tobis hjemmeside læses på eget ansvar og Tobi er uden ansvar for direkte og indirekte tab i forbindelse med de investeringer du foretager alene på baggrund af oplysninger på Tobis hjemmeside.

Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast.

Tobi ApS • CVR-nr. 38585231 • Skelbækgade 2, 6. sal • 1717 København V